BERKE RANCH 3*+ Antalya | Cazare la BERKE RANCH 3*+ Antalya

BERKE RANCH 3*+, Antalya

BERKE RANCH 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii BERKE RANCH 3*+
Hotelul Berke Ranch este amplasat pe o proprietate mare, aflată la poalele acoperite de pini ale vârfului Tahtali. Oferă facilități extinse de echitație, având un manej de 2.000 m². Hotelul are piscină în aer liber, precum și vedere spectaculoasă la munte. Puteți face plimbări călare sau cu biciclete montane, precum și drumeții. Accesul Wi-Fi este gratuit în întreaga proprietate.

Unitățile de cazare ale Hotelului Berke Ranch oferă aer condiționat, terasă sau balcon cu vedere la munte, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și cutie de valori. Băile proprii sunt dotate cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Restaurantul Twin Peaks oferă un meniu à la carte bogat, cu mâncăruri preparate din ingrediente locale, proaspete. Barul Horse servește gustări ușoare și băuturi înviorătoare pe tot parcursul zilei. Zona holului are șemineu, fiind ideală pentru relaxare. De asemenea, sunt furnizate facilități de grătar.

Berke Ranch se mândrește cu o varietate de cai pentru cei pasionați de echitație, oferind alternative potrivite atât pentru călăreții începători, cât și pentru cei experimentați. La cerere, sunt organizate excursii călare în pădure, drumeții și tururi cu bicicleta. Aveți, de asemenea, la dispoziție sală de gimnastică și teren de tenis.

Proprietatea oferă parcare gratuită. Cea mai apropiată plajă se află la 2,5 km de proprietate. Sunt oferite servicii gratuite de transfer. Centrul orașului Kemer este situat la 6 km. Aeroportul Antalya se găsește la 64 km de proprietate. La un cost suplimentar, sunt organizate servicii de transfer de la/la aeroport.

Recomanda acest hotel:  


 BERKE RANCH

 BERKE RANCH
 BERKE RANCH
 BERKE RANCH
 BERKE RANCH
 BERKE RANCH
 BERKE RANCH
 BERKE RANCH

Date de contact
BERKE RANCH 3*+ Antalya
Adresa: Turcia, Antalya-Kemer