Adam & Eve 5* Antalya | Cazare la Adam & Eve 5* Antalya

Adam & Eve 5*, Antalya

Adam & Eve 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Adam & Eve 5*
Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Având un decor luminos în stil futurist, Adam & Eve - Adult Only oferă camere şi vile în sistem self-catering pe țărmul Mării Mediterane. Proprietatea pune la dispoziția oaspeților WiFi gratuit, un centru spa întins şi o piscină mare în aer liber.

Toate unitățile de cazare au pereţi cu oglinzi şi ferestre din podea până în tavan. Acestea beneficiază de mobilier alb modern şi de un balcon cu vedere la grădină sau la mare. Fiecare unitate include un TV cu ecran lat, montat pe perete, precum şi o baie cu cadă cu hidromasaj.

Proprietatea are 9 restaurante care servesc o gamă largă de preparate culinare, printre care mâncăruri din bucătăria japoneză şi specialităţi turceşti tradiţionale. Există chiar și un restaurant unde oaspeții pot încerca experiența unei mese pe întuneric.

Centrul spa Eden oferă un salon de masaj, un hamam tradiţional şi un solar. De asemenea, oaspeţii pot face mişcare la sala de sport bine echipată sau desfășura activităţi precum tenis, scufundări şi windsurfing.

Adam & Eve - Adult Only se află la 2 km de orașul plin de viață Belek. Amfiteatrul Aspendos, unde se organizează reprezentații şi spectacole live, este situat la 30 de minute cu maşina. Hotelul pune la dispoziția oaspeților o parcare privată gratuită.

Oferta de sejur la Adam & Eve 5*

Recomanda acest hotel:  


 Adam & Eve

 Adam & Eve
 Adam & Eve
 Adam & Eve

Date de contact
Adam & Eve 5* Antalya
Adresa: İskele Mevki, 07500 Belek/Serik/Serik/Provincia Antalya, Turcia
Telefon: +90 242 212 17 61