Dachstein West 3* Annaberg | Cazare la Dachstein West 3* Annaberg

Dachstein West 3*, Annaberg

Dachstein West 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Dachstein West 3*
Sporthotel Dachstein West se află în centrul staţiunii Annaberg im Lammertal, situat la o distanţă de 150 de metri de skiliftul Kopfberg, la poalele minunatelor vârfuri ale Dolomiţilor de lângă Salzburg, într-un mediu alpin superb. Uitaţi de zilele de lucru şi petreceţi-vă concediul de vară sau de iarnă în Sporthotel Dachstein West! Pentru confortul dumneavoastră, camerele noastre sunt mobilate cu mobilă din lemn adevărat ( 26 camere rustic mobilate)

Dotari camere:Toate camerele au câte o baie (cu vană sau duş), şi sunt echipate cu televizor, aparat radio, telefon şi în cele mai multe cazuri au şi balcoane. În apartamente aveţi posibilitatea să vă gătiţi mâncarea proprie, însă echipa bucătarului nostru şef este pregătită să satisfacă toate exigenţele culinare ale oaspeţilor noştri.

Ziua începe cu un bufet suedez copios, iar seara vă alintăm cu un meniu alcătuit din trei feluri. În lunile de iarnă oferim de mâncare şi în cursul după-amiezii (fără băuturi).

Un „hotel sport“, cum reiese şi din denumire, nu ar putea avea nici o valoare dacă nu ar oferi posibilităţi de sport, ture ghidate în munţii înconjurători pe timp de vară. Puteţi însă să descoperiţi regiunea şi singuri, de exemplu urmând multiplele piste de bicicletă. Sau puteţi să încercaţi parapanta, raftingul, tubingul, sau Jet-Boatul. Aţi hoinărit deja la altitudini de mii de metri, pe stâlpi de lemn, ţinându-vă de frânghii? Dacă nu, atunci a sosit timpul să încercaţi toate acestea! Iar în sezonul rece, cu skiliftul din apropiere puteţi ajunge cu uşurinţă pistele de schi din regiunea Dachstein West. În afară de schi puteţi participa la ture de noapte, la ture în zăpadă adâncă, şi în întreceri de curling. Cu alte cuvinte: existe nenumărate modalităţi pentru a vă menţine în formă.

Dacă însă v-aţi obosit, vă puteţi odihni muşchii în secţiunea proprie de wellness a Hotelului Sport Dachstein-West.
Sauna, cabina cu aburi şi cabina infraroşie de terapie cu lumină pot fi folosite gratuit. Iar dacă după toate acestea încă mai dispuneţi de energie, sala de jocuri a hotelului vă aşteaptă cu mese de biliard, foosball şi darts, pentru ca Dvs. să petreceţi o seară de neuitat, împreună cu familia sau prietenii Dvs., în timp ce copii se află în stare de extaz în locul de joacă special amenajat pentru ei.

Facilitati hotel
Centru SPA
Sauna
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Dachstein West

 Dachstein West
 Dachstein West
 Dachstein West
 Dachstein West
 Dachstein West
 Dachstein West

Date de contact
Dachstein West 3* Annaberg
Adresa: Sporthotel Dachstein West*** Annaberg 72 5524 Annaberg Salzburgerland - AUSTRIA Infohotline: +43-6463-8466 Fax: +43-(0)6463-8466-53 Mobil: +43 676 516 7173 http://www.sporthotel-dachsteinwest.eu/