Andorra Parkhotel 5* Andorra La Vella | Cazare la Andorra Parkhotel 5* Andorra La Vella

Andorra Parkhotel 5*, Andorra La Vella

Andorra Parkhotel 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Andorra Parkhotel 5*
*** LOCALIZARE: ANDORRA PARKHOTEL este nou construit, cu trei cladiri recent inaugurate și complet renovata Cabana. ANDORRA PARKHOTEL este situat în inima orașului și lângă zona comercială, în mijlocul împrejurimilor naturale, cu
15000 m2 de grădină, o piscină în aer liber și una interioară, teren de golf și o zona de fitness și wellness,
ideala pentru relaxare și păstrarea corpului în formă.

*** Camere: ANDORRA PARKHOTEL dispune de 77 apartamente junior și 12 apartamente aflate in cabana, fiecare cu propria terasa, TV cu plasmă de 42-inch, cu acces la internet, o cabină de duș cu hidromasaj și cadă cu hidromasaj, mini-bar, seif și Espressor. Este disponibil si 1 apartament presidential ce măsoară 150 m2 si 8 apartamente duplex, cu dressing-room si bucatarie. Hotelul dispune de camere speciale pentru persoanele cu dizabilitati și dispune si de camere pentru nefumători.

*** FACILITATI SI SERVICII: ANDORRA PARKHOTEL
are o zonă de sport cu o piscină interioară, sală de fitness, sală de Kinesis, saună, baie turcească, jacuzzi, dușuri cu aromoterapie și solar. Grădini și o piscină în aer liber încălzită, excavata în rocă naturală. În plus, vă puteți bucura, de asemenea, de restaurantul Racó del Park .
Acesta are un nivel de calitate incontestabilă, o cameră privată pentru 14 persoane si o pestera pentru
10 persoane. ANDORRA PARKHOTEL dispune si de cafenea, bibliotecă, teren de golf și un teren de tenis, Wi-Fi gratuit în zonele comune ale hotelului, Café-punct de belvedere, cu vederi fantastice ale Andorra La Vella la etajul al treilea al Hotelului, Park Kiddie cu perete pentru catarare, parcare acoperita cu o capacitate de 100 de locuri. Wi-Fi gratuit, 2 baruri, 3 restaurante (1 cu cameră privată), Bibliotecă, Centru de afaceri, săli de convenții, Săli de ședințe, schimb valutar, pe site-ul teren de golf practică, Mic dejun tip bufet, facilități pentru persoanele cu dizabilitati portuare centru cu piscină interioară, Pelota, fitness, Saună, Jacuzzi, dușuri cu aromoterapie, tratamente cu gheață, spălătorie, curățătorie, masaje cu programare,
Parcare publica, masa Ping-pong, teren tenis, piscină în aer liber, serviciu de babysitting la cerere, gradina (15.000m2).

Recomanda acest hotel:  


 Andorra Parkhotel

 Andorra Parkhotel
 Andorra Parkhotel
 Andorra Parkhotel
 Andorra Parkhotel