NH Collection Doelen 5* Amsterdam | Cazare la NH Collection Doelen 5* Amsterdam

NH Collection Doelen 5*, Amsterdam

NH Collection Doelen 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii NH Collection Doelen 5*
NH Collection Amsterdam Doelen, situat pe malul râului Amstel este o proprietate de 5 stele ce datează din secolul al XVII-lea și este, prin urmare, cel mai vechi hotel din Amsterdam. Acest hotel renovat recent pune la dispoziție camere de lux, o terasă și acces gratuit la conexiunea WiFi. Piaţa Dam se află la 10 minute de mers pe jos.
Toate cele 81 de camere sunt decorate elegant, cu facilități moderne, precum aer condiționat. Oaspeţii pot savura o băutură din minibar sau îşi pot prepara o ceaşcă de ceai sau cafea. De asemenea, fiecare cameră include un birou şi un TV cu canale prin cablu.
Hotelul pune la dispoziție un restaurant care servește micul dejun, prânzul și cina. Se oferă și serviciu de parcare cu valet. Oaspeții se pot relaxa în lounge sau pot savura băuturi răcoritoare la barul proprietății.
Duminica se poate face check-out târziu gratuit, până la ora 17:00. Printre facilitățile suplimentare se numără un depozit de bagaje și un serviciu de închiriere de biciclete. Biroul de concierge pune la dispoziția oaspeților un serviciu de bilete, precum și alte facilități.
NH Collection Amsterdam Doelen este situat central, la numai 15 minute de mers pe jos de Leidseplein, Museumplein și de gara centrală din Amsterdam. Artera Kalverstraat, renumită pentru magazinele sale, se află la numai 500 de metri. 

Recomanda acest hotel:  


 NH Collection Doelen

 NH Collection Doelen
 NH Collection Doelen
 NH Collection Doelen