Holiday Inn Arena Towers 4* Amsterdam | Cazare la Holiday Inn Arena Towers 4* Amsterdam

Holiday Inn Arena Towers 4*, Amsterdam

Holiday Inn Arena Towers 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Holiday Inn Arena Towers 4*
Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers se află în centrul cartierului Amsterdam-Zuidoost, cea mai dinamică zonă de divertisment din Amsterdam. Accesul WiFi este gratuit în întregul hotel. Oaspeții pot cumpăra gustări, sandvișuri și băuturi de la distribuitoarele automate din hol.
Fiecare cameră de la Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers este decorată modern şi oferă TV LCD, paturi box-spring și baie cu cabină de duș. Dotările includ birou și aparat de ceai/cafea.
Oaspeții acestui hotel de 3 stele pot utiliza facilitățile oferite de proprietatea de 4 stele vecină, Holiday Inn Hotel, care se află în aceeași clădire. Printre aceste facilități se numără spaţii pentru organizarea de şedinţe şi evenimente, o cafenea To Go Café cu produse Starbucks şi restaurantul Open Lobby care oferă mese pe tot parcursul zilei şi un meniu variat, care include mâncăruri preparate cu ingrediente de calitate superioară.
Dacă doriţi să exploraţi împrejurimile, sala de concerte Heineken Music Hall este situată la 500 m, iar arena Ziggo Dome, la 700 m. Stadionul Amsterdam Arena și cinematograful IMAX se află la 600 m. La numai câțiva pași de hotel puteţi găsi o varietate largă de magazine și restaurante. Gara şi staţia de metrou se află la numai 650 m și oferă legături directe spre gara centrală la fiecare 15 minute. Aeroportul Schiphol este situat la 10 minute de mers cu mașina. Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers oferă 450 de locuri de parcare la un cost suplimentar.
Zuidoost (Sud-est) este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de vizitare, excursii în oraș și atmosferă.

Recomanda acest hotel:  


 Holiday Inn Arena Towers

 Holiday Inn Arena Towers
 Holiday Inn Arena Towers
 Holiday Inn Arena Towers
 Holiday Inn Arena Towers