Hampton By Hilton Amsterdam Airport Schiphol 3* Amsterdam | Cazare la Hampton By Hilton Amsterdam Airport Schiphol 3* Amsterdam

Hampton By Hilton Amsterdam Airport Schiphol 3*, Amsterdam

Hampton By Hilton Amsterdam Airport Schiphol 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hampton By Hilton Amsterdam Airport Schiphol 3*
Acest hotel de 3 stele se află la numai 4 minute de mers cu trenul de Aeroportul Schiphol. Hampton by Hilton oferă WiFi gratuit și acces gratuit la centrul de fitness. Centrul istoric al orașului Amsterdam este la 20 de minute de mers cu trenul.

Toate camerele sunt izolate fonic, oferind aer condiționat, TV LCD cu canale internaționale, birou, facilități de ceai și cafea, precum și meniu de perne. Baia este dotată cu cabină de duș.

Bufetul de mic dejun gratuit cu preparate calde este servit zilnic. Oaspeții pot savura o băutură la bar. În hol se găsesc distribuitoare automate de gustări, sandviciuri și băuturi. De asemenea, oaspeții pot lua masa la unul dintre restaurantele din jurul hotelului.

Hotelul Hampton by Hilton Schiphol are recepție cu program nonstop și centru de afaceri. Oferă, de asemenea, transfer gratuit de la/la aeroport. De asemenea, vă puteți depozita bagajele gratuit și puteți folosi gratuit cutiile de valori.

Cartierul de afaceri Zuidas din Amsterdam se află la 13 minute de mers cu trenul de Hampton by Hilton, iar sala Amsterdam RAI, la 15 minute de mers cu trenul. Autostrada A4 este la 5 minute de mers cu mașina. Gara Hoofddorp este situată la 160 m.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
TV

Recomanda acest hotel:  


 Hampton By Hilton Amsterdam Airport Schiphol

 Hampton By Hilton Amsterdam Airport Schiphol
 Hampton By Hilton Amsterdam Airport Schiphol
 Hampton By Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Date de contact
Hampton By Hilton Amsterdam Airport Schiphol 3* Amsterdam
Adresa: Neptunusstraat 1, 2132 JA Hoofddorp, Olanda
Telefon: +31 23 820 0940