MOVENPICK RESORT & SPA DEAD SEA 4* Amman | Cazare la MOVENPICK RESORT & SPA DEAD SEA 4* Amman

MOVENPICK RESORT & SPA DEAD SEA 4*, Amman

MOVENPICK RESORT & SPA DEAD SEA 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii MOVENPICK RESORT & SPA DEAD SEA 4*
Mövenpick Dead Sea este un complex de 5 stele cu facilități de spa și vedere panoramică la Marea Moartă. Complexul oferă un cadru de lux cu acces privat la țărmul nordic al Mării Moarte. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toate zonele.

Camerele frumos decorate de la Mövenpick Resort & Spa Dead Sea au aer condiționat și TV prin satelit. Toate camerele luxoase oferă vedere la mare, piscină sau grădină.

Mövenpick Resort & Spa oferă acces la o plajă privată și pune la dispoziție mai multe piscine, inclusiv o piscină de iarnă încălzită. Pentru cei tineri, există un club pentru copii cu servicii complete. În timpul sezonului de vară, piscina infinită de adulți devine un Beach Lounge & Club privat, care reinventează atmosfera plajei și este disponibil la un cost suplimentar.

Mövenpick Dead Sea găzduiește centrul spa Zara, care oferă numeroase tratamente de relaxare și wellness într-o amplasare modernă de 6000 mp. Zara cuprinde camere cu aburi, dușuri cu arome tropicale și masaje, oferind o ambianță potrivită doar pentru adulți.

Restaurantul de la Mövenpick Resort & Spa Marea Moartă oferă mese tip bufet și a la carte pe tot parcursul zilei. Micul dejun este servit zilnic.

Stațiunea se află la mai puțin de 1 oră de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Queen Alia.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 MOVENPICK RESORT & SPA DEAD SEA

 MOVENPICK RESORT & SPA DEAD SEA
 MOVENPICK RESORT & SPA DEAD SEA
 MOVENPICK RESORT & SPA DEAD SEA

Date de contact
MOVENPICK RESORT & SPA DEAD SEA 4* Amman
Adresa: Dead Sea Road, 18186 Sowayma,