Le Royal Amman 5* Amman | Cazare la Le Royal Amman 5* Amman

Le Royal Amman 5*, Amman

Le Royal Amman 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Le Royal Amman 5*
Dominând orașul Amman prin înălțimea sa, Le Royal găzduiește un centru comercial de lux cu 3 etaje. Centrul spa oferă săli de fitness cu vedere panoramică, vestibul și coafor.

Toate camerele de la Le Royal Amman sunt elegante și au ferestre panoramice foarte mari, cu vedere la oraș. Sunt disponibile televizoare interactive și internet de mare viteză, iar oaspeții sunt întâmpinați cu o băutură răcoritoare gratuită.

Piscinele de lux interioare și în aer liber, cada cu hidromasaj și sauna sunt ideale pentru relaxare, iar studioul de aerobic este perfect pentru un antrenament excelent.

Oaspeții pot alege dintre cele 13 restaurante și baruri internaționale. Meniul include sushi, preparate italienești și produse rafinate de patiserie. Printre opțiunile de divertisment oferite se numără un brunch cu muzică jazz în zilele de vineri, cocktailuri exotice la Club Buddah și un lounge pentru fumători, cu vedere panoramică.

Situat în 3rd Circle, Le Royal este la aproximativ 5 km de Aeroportul Internațional Marka. Parcarea hotelului este gratuită.

Facilitati hotel
Centru SPA
Parcare
Piscina
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Le Royal Amman

 Le Royal Amman
 Le Royal Amman
 Le Royal Amman

Date de contact
Le Royal Amman 5* Amman
Adresa: Zahran St, Amman, Iordania
Telefon: +962 6 460 3000