Kempinski Hotel Amman 5* Amman | Cazare la Kempinski Hotel Amman 5* Amman

Kempinski Hotel Amman 5*, Amman

Kempinski Hotel Amman 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Kempinski Hotel Amman 5*
Acest hotel este situat în Shmeisani, cartierul central de afaceri din Amman. Oferă o sală de gimnastică de 24 de ore, un spa și 3 restaurante. Camerele oferă vedere panoramică la orașul Amman.

Camerele moderne de la Kempinski Hotel Amman au o zonă de relaxare, un meniu de perne și o baie de marmură, cu facilități de lux. Unele camere includ o zonă de living separată, un televizor LCD și acces la Executive Lounge.

Restaurantul Via Appia servește preparate din bucătăria italiană din ingrediente proaspete. Kempinski Hotel Amman are un bar sportiv plin de viață, cu o zonă de jocuri video. La Le Cafe Lounge and Terrace oaspeții se pot bucura de cocktailuri și muzică live

O serie de masaje corporale și tratamente de înfrumusețare pot fi savurate la Spa Kempi. Kempinski Hotel Amman are, de asemenea, biliard, 8 terenuri de bowling și un loc de joacă pentru copii. Piscina exterioară încălzită este deschisă în timpul verii.

Hotelul Kempinski Amman se află la mai puțin de 2 km de centrul orașului Aș Șaqrah și este la 9 km de Aeroportul Internațional Marka. Hotelul oferă parcare privată gratuită în incintă.

Cuplurile apreciate în mod deosebit în ceea ce privește localizarea. I-au dat scorul 8,0 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Facilitati hotel
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Kempinski Hotel Amman

 Kempinski Hotel Amman
 Kempinski Hotel Amman
 Kempinski Hotel Amman

Date de contact
Kempinski Hotel Amman 5* Amman
Adresa: Abdul Hamid, ش. خالد شومان، Amman, Iordania
Telefon: +962 6 520 0200