Lebada 2* Amara | Cazare la Lebada 2* Amara

Lebada 2*, Amara

Lebada 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Lebada 2*
Hotelul Lebada*** este situat în centrul Câmpiei Baraganului, într-un parc dendrologic de 120 ha pe malul Lacului Amara, la 7 km de municipiul Slobozia si 125 km de Bucuresti.

Hotelul Lebada*** are o capacitate de 364 de locuri, repartizate în două corpuri de cazare și dispune de camere single și duble. Baza de tratament și restaurantul se găsesc tot în incinta hotelului. Totodată hotelul dispune de săli de conferințe, bar, restaurant, bibliotecă, sală de fitness și o modernă plajă situată pe malul lacului Amara.

Dotari camere: TV cablu, telefon, baie, balcon.
Camera Confort: a fost renovata, mobilier modern.

Schimbarea lenjeriei de pat se face la 5 zile, iar a prosoapelor la 2 zile. Curatenia in camere se asigura zilnic.

Facilitati: restaurant, bar de zi, gradina de vara pe plaja, baza de tratament, sala fitness, biblioteca, sala lectura, sala conferinte, terenuri de sport, plaja amenajata pe malul Lacului Amara, spalatorie proprie, centralã termica proprie dotata cu cazane de ultima tehnologie.

Afectiuni tratate in cadrul bazei de tratament:
- afecțiuni reumatismele degenerative – spondiloza cervicală, dorsală și lombară, artroze și polioartroze;
- afecțiuni reumatismale inflamatorii – stări alergice articulare după reumatism articular acut sau după infecții de focar, spondilita anchilozantă;
- afecțiuni reumatismale articulare–tendinoze, tendo-mioze, tendoperiostoze, periartrita scapulohumerala;
- afecțiuni posttraumatice – dureri articulare posttraumatice, recuperare după imobilizări în aparat gipsat, recuperări după operații pe mușchi, articulații și oase, entorse și luxații;
- pareze și paralizii posttraumatice ale membrelor, polineuropatii, sechele după poliomielită;
- afecțiuni neurologice periferice, nevralgii, neuropatii cu diverse cauze, pareze și paralizii de nervi periferici, polinevrite;
- afecțiuni ginecologice – metroanexita cronică, sterilitate secundară, insuficiență ovariană.

Succesul in tratarea afectiunilor este asigurat de accesibilitatea factorilor de mediu : apa sulfatata, clorurosodica si puternic mineralizata a Lacului Amara si namolul sapropelic.

Tratamentul Balnear se asigură în baza de tratament proprie, aflată în încinta hotelului, amplasată pe doua nivele (parter și etaj) ce functioneaza în intervalul de luni pana vineri, intre orele 08.00 -16.00.
Se asigura două proceduri diferite (minim 28 de proceduri): o procedura de hidroterapie (baie cu namol la cada, baie minerala, impachetare cu namol si altele) si o procedura de electroterapie, fizio, kinetoterapie (gimnastică medicală) sau masaj la indicația medicului curant.

Procedurile de hidroterapie se asigură cu apa minerală din lacul Amara, care este incalzită și distribuită la căzile din baza de tratament, iar procedurile cu namol sapropelic sunt asigurate cu namol extras din lac de angajatii Administratiei Nationale “Apele Romane” - Administratia Bazinala de Apa Buzau - Ialomita. Namolul sapropelic este depozitat in bazine de nămol din care zilnic, prin instalații specifice, este transferat în funcție de numărul de turiști, în bucătaria de nămol. De aici, incălzit la o anumită temperatură (indicată de medicul specialist) este distribuit cu ajutorul pompelor, în baza de tratament, la cabinele pentru împachetare cu nămol sau baie cu nămol la cadă.
Celelalte proceduri de electroterapie, fizio sau kinetoterapie sunt asigurate în cabine dotate cu aparatură medicală modernă asistată de asistenți medicali specializați în BFT

Baza de tratament tot în zona de hidroterapie este dotată cu 4 băi galvanice cu patru celule (două pentru picioare , două pentru mâini) – care sunt alimentate, de asemenea, cu apă din lac.

O altă procedură utilizată în special de persoanele care nu suportă băile cu nămol este solux cu nămol care constă în ungerea parțială (articulații, zone de pe coloana vertebrală etc.) cu nămol și uscarea cu lămpi cu becuri ultraviolete, apoi îndepartarea nămolului cu apă minerală.

La Amara turistii revin în special pentru tratamentul cu factori naturali sanogeni, adică pentru namolul sapropelic și apa minerală din lacul Amara. Sunt persoane care sosesc aici în carucior și după un sejur de 18 zile pleacă în baston sau alte persoane, în special cei mai tineri (cu sechele după accidente) sosesc în carje și pleacă recuperați total.

Oferta de sejur la Lebada 2*

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Lebada

 Lebada
 Lebada