Dana 4* Amara | Cazare la Dana 4* Amara

Dana 4*, Amara

Dana 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Dana 4*
Hotel Dana face parte din complexul balnear Parc, care mai cuprinde Hotel Parc, o bază de tratament proprie, restaurant, 3 săli de mese, o sală de conferințe, bar, 2 terase și plajă proprie.

Hotel Dana este situat într-o oază de liniște și verdeață, parcul din apropiere fiind o sursă sigură de relaxare, prospețime și vitalitate. Hotelul, recent renovat, oferă cele mai bune condiții de confort, într-o atmosferă rafinată și elegantă, și pune la dispoziție o varietate de moduri de relaxare, dar și condiții excelente pentru întâlniri de afaceri.

Facilități hotel: bar, terasă, parcare păzită, acces pe plajă privată, serviciu de trezire, spălătorie, tratament și wellness.

Camere: 78 de locuri în 12 apartamente, 13 camere duble și 14 camere duble superioare, dotate cu balcon, minibar, seif, TV LCD, telefon, aer condiționat, încălzire centrală proprie, halat și papuci de baie, birou, acces pe bază de cartelă, Wi-Fi gratuit.

Restaurant Dana propune servirea mesei într-un cadru restrâns și intim, oferind turiștilor servicii de cea mai bună calitate și punând la dispoziție un meniu variat, cu preparate din bucătăria tradițională și internațională.

Sala de conferințe are o capacitate de 80 de locuri, unde se pot organiza conferințe, traininguri, întâlniri de afaceri, simpozioane, evenimente private și pune la dispoziție sonorizare, videoproiector, flipchart, ecran de protecție, climatizare, mobilier specific.

Plaja privată este amenajată cu terase, dușuri, șezlonguri, tobogan acvatic și bazin pentru copii. Plaja asigură și efectuarea de tratamente naturiste, constând în băi de soare, băi în apa lacului și tratament cu nămol sapropelic.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Seif
Telefon
TV

Oferta de sejur la Dana 4*

Recomanda acest hotel:  


 Dana

 Dana
 Dana
 Dana

Date de contact
Dana 4* Amara
Adresa: Str. Ana Ipătescu, Amara, jud. Ialomița, România