Mercure Maldives Kooddoo Resort 4* Alifu Alifu Atoll | Cazare la Mercure Maldives Kooddoo Resort 4* Alifu Alifu Atoll

Mercure Maldives Kooddoo Resort 4*, Alifu Alifu Atoll

Mercure Maldives Kooddoo Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mercure Maldives Kooddoo Resort 4*


Mercure Maldives Kooddoo Resort este situat la 55 de minute cu un zbor intern de Aeroportul Internațional Male.

Complexul are 43 de vile deasupra apei și 25 pe malul mării, majoritatea cu vedere la apusul soarelui, și 20 de vile cu piscină privată. Vilele au design elegant și contemporan, în culori izbitoare, WiFi gratuit, porturi de încărcare USB, docking station și prize universale.

Restaurantul Alita, deschis pe tot parcursul zilei, serveşte preparate din bucătăria pan-asiatică și are zone de luat masa în interior şi în aer liber, cu vedere la piscină și lagună. Barul de la piscină oferă gustări ușoare și delicatese, iar complexul are un lounge bar deasupra apei - Vistas. Este disponibil şi un meniu care poate fi servit în vile, la orice oră.

Suvadiva este un spa cu tematică marină, care oferă o gamă largă de tratamente și terapii pentru oaspeți, inclusiv masaje, exfolieri, împachetări și tratamente faciale. Suvadiva Divers Maldives este un centru de scufundări certificat PADI, de 5 stele, și un centru de sporturi nautice, cu acces ușor la atolul Gaafu Alifu. Oaspeţii pot practica gratuit sporturi de apă precum snorkelling, navigație şi caiac. De asemenea, sunt disponibile sporturi acvatice motorizate, precum ski jet și tractări cu bărci gonflabile.

Recomanda acest hotel:  


 Mercure Maldives Kooddoo Resort

 Mercure Maldives Kooddoo Resort
 Mercure Maldives Kooddoo Resort
 Mercure Maldives Kooddoo Resort

Date de contact
Mercure Maldives Kooddoo Resort 4* Alifu Alifu Atoll
Adresa: Gaafu Alifu Atoll, 20219 Gaafu Alifu Atoll, Maldive