Medieval Magic Excalibur 3* Alicante | Cazare la Medieval Magic Excalibur 3* Alicante

Medieval Magic Excalibur 3*, Alicante

Medieval Magic Excalibur 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Medieval Magic Excalibur 3*
Medieval Magic Excalibur Complejo este un hotel de 4 stele. Medieval Magic Excalibur Complejo se afla la 38 km de centru orasului Alicante.

Cazandu-va la Medieval Magic Excalibur Complejo, veti fi aproape de foarte multe puncte de interes,atractii precum Bullring Alicante, Spain's precincts ┼či Alicante Town Hall. Distanta dintre hotel si Alicante (ALC) Airport este la 45 km.

Daca te intrebi ce alte lucruri poti face in afara Medieval Magic Excalibur Complejo, poti sa te relaxezi la Postiguet Beach, vizita Museo-Casa de la Asegurada, a verifica ultimele jocuri sau evenimente in Rico Perez Stadium, merge la centrul de cumparaturi Gran Via Shopping Center sau apreciati cele mai fine piese de teatru in Main Theater Alicante.

In timp ce sunteti cazat la Medieval Magic Excalibur Complejo, puteti profita de 24 ore de check in, Piata si Umbrela de Plaja. Restaurantul and facilitatile meselor includ Bar. Puteti profta de asemenea de Biciclete de stocare si Mini Club. Mai mult, Medieval Magic Excalibur Complejo Acces Internet va serveste si in scopuri de afaceri.

Facilitatile camerelor din Medieval Magic Excalibur Complejo includ Sofa / Canapea si Televizor pentru comfortul Dvs.

Facilitati hotel
TV

Recomanda acest hotel:  


 Medieval Magic Excalibur

 Medieval Magic Excalibur
 Medieval Magic Excalibur
 Medieval Magic Excalibur

Date de contact
Medieval Magic Excalibur 3* Alicante
Adresa: Alicante