La Lonja 2* Alicante | Cazare la La Lonja 2* Alicante

La Lonja 2*, Alicante

La Lonja 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii La Lonja 2*
Această proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Hostal La Lonja este situat în centrul oraşului Alicante, lângă piaţa centrală şi parcurile Ruiz de Alba şi Castillo de San Fernando. Toate camerele sunt prevăzute cu acces gratuit la internet WiFi.

Plaja Postiguet este la numai 15 minute de mers pe jos de Hostal La Lonja. Orașul vechi este la câțiva pași, iar în apropiere există multe magazine și restaurante.

Camerele pensiunii sunt dotate cu aer condiţionat şi sistem de încălzire. Toate au baie privată, unele cu duş, altele cu cadă.

În sala de mese a pensiunii este servit zilnic un mic dejun continental. Acesta include suc proaspăt de portocale, cafea şi pâine prăjită sau un produs de patiserie.

Hostal La Lonja este la aproximativ 25 de metri de o parcare publică. Gara principala din Alicante oferă acces uşor la parcul tematic Terra Mítica. Autobuzul care opreşte în apropiere circulă spre plaje precum El Campello sau Playa de San Juan. Stația de autobuz este la 50 de metri, iar oaspeții pot ajunge la aeroport cu autobuzul C6.

Recomanda acest hotel:  


 La Lonja

 La Lonja
 La Lonja
 La Lonja