La Playa 3* Alghero | Cazare la La Playa 3* Alghero

La Playa 3*, Alghero

La Playa 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii La Playa 3*
Situat la 100 de metri de plaja San Giovanni din Alghero, Hotelul La Playa are facilităţi excelente, printre care o piscină şi grădină şi se bucură de o amplasare excelentă faţă de restaurante, puncte de divertisment şi oraşul vechi.

Puteţi ajunge pe nisipul alb din San Giovanni în numai câteva minute de la Hotelul La Playa sau vă puteţi relaxa în cada cu hidromasaj în aer liber de la hotel. De asemenea, aveţi la dispoziţie o piscină în aer liber şi o piscină pentru copii. Terasa este prevăzută cu şezlonguri.

În interiorul Hotelului La Playa puteţi sta în lounge şi în zona de lectură sau vă puteţi uita la TV cu programe prin satelit. În cadrul hotelului există şi un restaurant excelent, care oferă preparate italiene de casă atât la interior cât şi lângă piscină.

De-a lungul plajei de lângă Hotelul La Playa, care începe de la numai 50 de metri, veţi găsi restaurante, pizzerii, baruri, magazine şi cafenele. Faceţi o plimbare de aproximativ 15 minute până în Alghero sau luaţi un autobuz local, din staţia aflată chiar lângă hotel.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 La Playa

 La Playa
 La Playa
 La Playa
 La Playa

Date de contact
La Playa 3* Alghero
Adresa: Via Pantelleria, 14, 07041 Alghero, Italia