Eurotel Altura Beach 4* Algarve | Cazare la Eurotel Altura Beach 4* Algarve

Eurotel Altura Beach 4*, Algarve

Eurotel Altura Beach 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Eurotel Altura Beach 4*
Hotelul Eurotel Altura este situat pe plaja cu nisip alb din Altura. Toate camerele au balcon şi vedere la mare. Hotelul oferă mic dejun tip bufet inclus în tarif şi parcare gratuită.
Hotelul are o piscină încălzită în aer liber şi un centru de spa şi de wellness, care include o zonă de hidroterapie, o baie turcească şi un duş tematic. De asemenea, proprietatea oferă un centru de fitness şi 3 camere de masaj. Oaspeții au acces direct la plajă prin grădina hotelului.
Hotelul include un restaurant cu vedere la piscină, un bar și o cafenea. În cadrul hotelului există zone speciale pentru copii şi un club pentru copii, cu program de activităţi diverse. Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu gratuit de transfer la Tavira, Castro Marim, Montegordo și Vila Real de Santo António, conform unui program fix.
Hotelul Eurotel Altura se află la 15 minute cu mașina de câteva dintre cele mai bune terenuri de golf din Algarve, cum ar fi Monte Rei, Castro Marim, Quinta do Vale și Quinta da Ria Cima. Aeroportul internaţional Faro este situat la 45 de minute cu maşina de proprietate.

Recomanda acest hotel:  


 Eurotel Altura Beach

 Eurotel Altura Beach
 Eurotel Altura Beach
 Eurotel Altura Beach