Conrad 5* Algarve | Cazare la Conrad 5* Algarve

Conrad 5*, Algarve

Conrad 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Conrad 5*
Conrad Algarve se află în paradisul jucătorilor de golf Quinta do Lago, oferind servicii de lux de 5 stele şi piscină infinită ce se îmbină cu Oceanul Atlantic. Camerele sale high-tech au balcon cu vedere la palmieri sau la piscină.
Toate camerele de la Conrad combină designul contemporan cu nuanțe elegante de gri. Acestea pun la dispoziţie Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat și baie din marmură cu duș cu efect de ploaie. Alte facilități includ sistem audio MP3 și aparat de cafea Nespresso.
Conrad Algarve oferă mese pe tot parcursul zilei, beneficiind de 3 restaurante și 3 baruri. Aveţi la dispoziţie un restaurant portughez, cu interioare de inspiraţie scandinavă, alături de specialităţi mediteraneene și sud-americane. Cocktailurile sunt servite pe terasa de la piscină.
Centrul spa de la Conrad Algarve include saună relaxantă și piscină interioară. De asemenea, oaspeții se pot antrena la centrul de fitness sau îşi pot petrece timpul în aer liber pe unul dintre terenurile de golf din împrejurimi.

Recomanda acest hotel:  


 Conrad

 Conrad
 Conrad
 Conrad
 Conrad