Belver De Aldeia 3* Algarve | Cazare la Belver De Aldeia 3* Algarve

Belver De Aldeia 3*, Algarve

Belver De Aldeia 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Belver De Aldeia 3*
Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Acest hotel este ampasat într-o grădină situată la numai 500 m de Oceanul Atlantic și de plaja Oura. Proprietatea pune la dispoziţie camere cu aer condiţionat şi balcon, 2 piscine şi 3 restaurante.

Toate camerele Hotelului da Aldeia oferă încălzire, TV prin satelit, seif individual şi vedere la piscină. Fiecare dintre acestea are baie proprie şi balcon mobilat.

Restaurantul Nações serveşte mic dejun şi cină tip bufet. Restaurantul Regiões serveşte un meniu à la carte cu specialităţi regionale. Vara, lângă snack barul de la piscină sunt organizate grătare şi spectacole de muzică live.

Oaspeţii Hotelului da Aldeia se pot relaxa pe şezlongurile de lângă piscine sau pot juca biliard în sala de jocuri. Oaspeţii mai tineri se pot distra la clubul copiilor şi pot juca tenis sau minigolf.

Personalul recepţiei cu program nonstop poate aranja servicii de închirieri auto şi de biciclete, precum şi servicii de transfer de la/la Aeroportul Faro, situat la 40 de minute de mers cu maşina. Oraşul Albufeira se află la 2 km de proprietate.

Recomanda acest hotel:  


 Belver De Aldeia

 Belver De Aldeia
 Belver De Aldeia
 Belver De Aldeia