Anantara Vilamoura Algarve Resort 5* Algarve | Cazare la Anantara Vilamoura Algarve Resort 5* Algarve

Anantara Vilamoura Algarve Resort 5*, Algarve

Anantara Vilamoura Algarve Resort 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Anantara Vilamoura Algarve Resort 5*
Cu vedere la terenul de golf, Anantara Vilamoura de 5 stele oferă un refugiu liniștit, la 5 minute de mers cu mașina de la Vilamoura Marina și la 3 km de uimitoarele plaje Falésia.

Având terenuri de golf și piscine, camerele și suitele cu aer condiționat au un design modern și sunt dotate cu un TV cu ecran plat, o stație de andocare, un minibar și o mașină de cafea. Băile sunt în plan deschis, cu cabină de duș, baie, uscător de păr, papuci, halate și articole de lux.

Anantara Vilamoura oferă o varietate de experiențe gastronomice cu cele 6 restaurante. De la o reinterpretare rafinată a bucătăriei portugheze tradiționale la EMO, până la aventura finală de fructe de mare la Ria, oaspeții sunt garantați că au o experiență plină de farmec și emoție. Palms Pool Bar va pune la dispoziție sucuri răcoritoare din produsele locale, în timp ce piscina și barul Cascades oferă între iunie și septembrie liniște pentru adulți, cu cocktailuri, gustări ușoare și vin răcit. Puteți savura ceaiuri de după-amiază și digestive post-cină la salonul Anantara Lounge și Bar.

Facilitățile de la Anantara Vilamoura includ un centru de conferințe cu o capacitate de 800 de persoane, cu cele 8 camere versatile. Clubul Adventurers pentru copii și adolescenți administrat de Worldwide Kids va garanta o experiență prietenoasă cu familia

Oaspeții au la dispoziție piscinele Palms care oferă fie momente de adulți, fie momente de bucurie de familie, cu o piscină încălzită pentru copii între octombrie și mai. Spa Anantara oferă tratamente inspirate din Thai și Algarvian, precum și sesiuni de yoga și tai chi. Piscina interioară încălzită Vitalidade este destinată exclusiv oaspeților adulți ai apartamentelor. Cei mai activi oaspeți se pot relaxa la terenul de tenis iluminat sau la centrul de fitness.

Locația excelentă a hotelului Anantara oferă oaspeților punctul de plecare perfect pentru a descoperi orașul Algarve. Orașul vechi din Faro este la 24 km, în timp ce Loulé cu piața orașului pitorească este la 20 de minute de mers cu mașina. Albufeira este la 13 km, iar Aeroportul Internațional Faro este la 30 de minute de mers cu mașina.

Recomanda acest hotel:  


 Anantara Vilamoura Algarve Resort

 Anantara Vilamoura Algarve Resort
 Anantara Vilamoura Algarve Resort
 Anantara Vilamoura Algarve Resort
 Anantara Vilamoura Algarve Resort