Alfamar Beach 3* Algarve | Cazare la Alfamar Beach 3* Algarve

Alfamar Beach 3*, Algarve

Alfamar Beach 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Alfamar Beach 3*
Acest hotel de 4 stele este situat convenabil pe plaja de nisip din Praia da Falesia. Acesta are numeroase facilităţi spa şi o piscină în aer liber. Camerele oferă aer condiţionat şi balcon.
Unele camere au balcon cu vedere încântătoare la Oceanul Atlantic. Toate camerele includ TV prin satelit şi adaptor de tensiune. Se oferă room service disponibil pe tot parcursul zilei.
Facilităţile spa includ saună, masaje, cadă cu hidromasaj şi piscină interioară. ALFAMAR Beach & Sport Resort oferă un centru de fitness şi piscină interioară.
Restaurantul principal Boavista de la ALFAMAR oferă mese tip bufet din bucătăria internaţională şi portugheză tradiţională. În timpul sezonului estival, oaspeţii pot savura băuturi lângă piscină la Atlântico.
Personalul de la recepţia deschisă nonstop poate oferi informaţii despre serviciul de închiriere a maşinilor şi bicicletelor de la ALFAMAR. Proprietatea pune la dispoziţie o parcare publică gratuită.
Complexul este situat la 13 km de oraşul Albufeira. În apropiere se găsesc terenuri de golf. La 150 de metri se găsesc staţii de autobuz.

Recomanda acest hotel:  


 Alfamar Beach

 Alfamar Beach
 Alfamar Beach
 Alfamar Beach
 Alfamar Beach