Ramada Plaza Thraki 5* Alexandroupolis | Cazare la Ramada Plaza Thraki 5* Alexandroupolis

Ramada Plaza Thraki 5*, Alexandroupolis

Ramada Plaza Thraki 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ramada Plaza Thraki 5*
Ramada Plaza Thraki este situat pe o plajă privată, la capătul vestic al oraşului Alexandroupolis. Cunoscut pentru facilităţile sale de conferinţe de top, acest hotel de 5 stele oferă 2 piscine în aer liber şi un centru spa de lux accesibil persoanelor cu vârsta mai mare de 16 ani.

Toate camerele sunt decorate cu gust şi au balcon spaţios, cu vedere la piscine şi la Marea Egee. De asemenea, camerele au aer condiţionat, TV LED de 32 inch cu filme la cerere şi acces gratuit la internet. La sosire, oaspeţii primesc 2 sticle de apă şi fructe.

Thalasso & Wellness Spa include 4 piscine cu hidroterapie, 14 camere de tratament şi o zonă de relaxare, cu un bar cu produse sănătoase. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la centrul de fitness complet echipat şi pot practica diverse activităţi sportive în aer liber.

Restaurantul Allegro are o verandă minunată şi serveşte zilnic un mic dejun bogat tip bufet. În timpul zilei, oaspeţii pot savura mâncăruri tradiţionale tracice şi mâncăruri internaţionale. Barul Avra de la piscină şi barul cu pian Thalassa oferă cafea şi cocktailuri.

Recomanda acest hotel:  


 Ramada Plaza Thraki

 Ramada Plaza Thraki
 Ramada Plaza Thraki
 Ramada Plaza Thraki
 Ramada Plaza Thraki

Date de contact
Ramada Plaza Thraki 5* Alexandroupolis
Adresa: Alexandropolis