Pensiunea Poiana Verde 4* Albac | Cazare la Pensiunea Poiana Verde 4* Albac

Pensiunea Poiana Verde 4*, Albac

Pensiunea Poiana Verde 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Poiana Verde 4*
Pensiunea Poiana Verde se găseşte în comuna Albac, sat Cioneşti, judeţul Alba, fiind situată pe o colină, lângă pădure, la ieşirea din Albac spre Huedin. Pensiunea agroturistică s-a construit cu fonduri obţinute prin programul SAPARD, în anul 2004, şi este clasificată la nivel de confort de 4 margarete. Zona unde este amplasată pensiunea este o zonă liniştită din Munţii Apuseni, în apropierea pădurii, accesul auto făcându-se cu uşurinţă.

Clădirea este construită pe trei nivele: parter cu 6 camere duble, etajul cu 6 camere duble, un apartament de lux, saună şi sală de conferinţe şi mansarda cu 4 camere duble. Camerele sunt amenajate cu mobilier rustic, covoare ţărăneşti specifice zonei, paturi confortabile şi baie proprie cu cabină de duş.
Turiştii beneficiază de încălzire centrală, televizor şi cablu TV, telefon, minibar, apă caldă zi şi noapte. Pensiunea Poiana Verde este ideală pentru relaxarea celor ce doresc să se îndepărteze de zgomotul şi poluarea oraşelor, dar nu vor să renunţe la confortul specific spaţiului urban.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Poiana Verde

 Pensiunea Poiana Verde
 Pensiunea Poiana Verde
 Pensiunea Poiana Verde
 Pensiunea Poiana Verde

Date de contact
Pensiunea Poiana Verde 4* Albac
Adresa: Sat Cionesti, Comuna Albac, Judet Alba