Pensiunea Perla Ariesului 2*+ Albac | Cazare la Pensiunea Perla Ariesului 2*+ Albac

Pensiunea Perla Ariesului 2*+, Albac

Pensiunea Perla Ariesului 2*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Informatii Pensiunea Perla Ariesului 2*+
Vila Perla Ariesului este situata la poalele Muntilor Apuseni in Albac si este locul ideal pentru a petrece o vacanta in mijlocul naturii , intr-un sat care a pastrat intacte obiceiurile motilor.

Aceasta este o pensiune cocheta, plina de caldura, cu legende si povesti care nu te plictisesc, un loc perfect pentru relaxare si vanatoare de fotografii pentru ca aici peisajele sunt ametitoare si te farmeca din prima clipa.

Nici nu ajungi sa innoptezi ca te si gandesti cum iti planifici zilele libere, sa revii aici. Vila Perla Ariesului dispune de 50 de locuri pentru cazare, fiecare camera avand televizor, baie, apa calda si caldura permanent. In restaurantul vilei se pot servi atat mancaruri traditionale cat si preparate ale bucatariei occidentale.

Mentionam, ca tot aici concertele de muzica populara si dansurile specifice zonei va fac sa va simtiti intr-o lume de vis.

Cocheta si primitoara Cabanuta Ancuta dispune de 21 de locuri, este permanent incalzita, baile sunt pe hol (doua-trei camere la o baie), bucatarie - la dispozitia oaspetilor, sala de mese, curte cu suprafata de 1000 mp unde se afla amplasat un foisor pentru servirea meselor in aer liber si gratar.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Perla Ariesului

 Pensiunea Perla Ariesului
 Pensiunea Perla Ariesului
 Pensiunea Perla Ariesului
 Pensiunea Perla Ariesului
 Pensiunea Perla Ariesului

Date de contact
Pensiunea Perla Ariesului 2*+ Albac
Adresa: Strada Closca, numarul 32
Telefon: 0258777510