Conacul Secuiesc 4* Alba Iulia | Cazare la Conacul Secuiesc 4* Alba Iulia

Conacul Secuiesc 4*, Alba Iulia

Conacul Secuiesc 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Conacul Secuiesc 4*
AMPLASARE: În partea de Nord-Est a Munţilor Trascăului, jud Alba, la o atitudine de 575 m., se situează depresiunea Trascăului înconjurată de vârful Ardascheia (1249m) şi Piatra Secuiului (1128m), o stâncă de calcar uriaşă. Este construit între anii 2005-2007 cu intenţia ca cei dornici de odihnă să aibe totodată şi posibilitatea de a cunoaşte, în cadrul turismului rural, cultura satului Colţeşti şi a celor din împrejurimi. Conacul îmbină elementele trecutului cu cerinţele prezentului şi oferă oaspeţilor condiţii de cazare de patru margarete. Construcţia se bazează pe utilizarea elementelor tradiţionale ale satelor Rimetea şi Colţeşti.

FACILITATI PENSIUNE: 23 camere cu unu, doua, trei sau patru paturi asigură cazare pt. 50 persoane. Camerele aranjate în stil tradiţional cu mobilier pictat cu cusături populare asigură confort şi conferă conacului o atmosferă aparte, relaxantă. Conacul oferă urmatoarele condiţii şi posibilităţi: cazare confortabila pentru 50 persoane în 15 + 8 camere;
Degustări de brânzeturi tradiţionale şi vinuri din zona Aiudului - în pivniţa conacului; Teren de 2.5 ha; Teren de joacă precum şi parcare păzită pentru autocare şi autoturisme.

FACILITATI CAMERE: Camerele amenanjate cu mobilier pictat, cusături populare, broderii, sunt o prezentare vie a bogatei tradiţii rurale care se completează foarte bine cu gastronomia tradiţională locală prezentă în restaurantul propriu.

RESTAURANT / CRAMĂ: Restaurantul nostru vă oferă într-o atmosferă deosebită preparate din gastronomia tradiţională locală, iar în pivniţa Conacului degustarea vinurilor se face alături de brânzeturi tradiţionale preparate în cel mai ecologic mod.

Recomanda acest hotel:  


 Conacul Secuiesc

 Conacul Secuiesc
 Conacul Secuiesc
 Conacul Secuiesc

Date de contact
Conacul Secuiesc 4* Alba Iulia
Adresa: Sat Coltesti, judetul Alba
Telefon: 0730210768
Fax: 025876827