Kemer Reach 4*+ Alanya | Cazare la Kemer Reach 4*+ Alanya

Kemer Reach 4*+, Alanya

Kemer Reach 4*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Kemer Reach 4*+
Hotelul are 195 camere. Camere standard 190, din care 24 de camere sunt cu conexiune, 3 apartamente si 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati fizice. Exista camere standard de 20mp si camere standard de 22mp.
Restaurantul principal, lobby bar, bar langa piscina si pe plaja, baie turceasca, sauna. Doctorul, babysiting, spalatoria, internetul, magazinele si serviciul de inchiriere masini sunt cu plata
Piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, tobogane, , centru fitness, tenis de masa sunt fara plata. Sporturile nautice si masajul sunt cu plata. Program de animatie in timpul zilei si seara. Mini club pentru copii.
All inclusive. - Bufet deschis pentru mic dejun, pranz, cina, ceai, cafea si prajituri dupa amiaza, gustari reci . Toate bauturile alcoolice si nealcoolice pana la ora 24 sunt incluse in pret. Bauturile din import, sucul natural de fructe si room service sunt cu plata.
Plaja este privata, situata la cca 300 m de hotel, cu pietricele. Sezlongurile, umbrelele si bauturile racoritoare de la barul de pe plaja sunt fara plata.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Piscina
Restaurant
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Kemer Reach

 Kemer Reach
 Kemer Reach
 Kemer Reach
 Kemer Reach

Date de contact
Kemer Reach 4*+ Alanya
Adresa: alanya