Vila Q 4* Agapia | Cazare la Vila Q 4* Agapia

Vila Q 4*, Agapia

Vila Q 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Q 4* / Numar camere: 11
Situata la 10 km de Targu Neamt, in apropierea drumului care duce la Manastirea Varatec (DN 15C), la 200m de Padurea de Argint, Vila Q completeaza peisajul de poveste al tinutului Neamt cu eleganta si rafinamentul spatiilor generoase si atent decorate cu care isi asteapta oaspetii.

Vila Q ofera conditii si servicii de 4 stele intr-un spatiu armonizat, in echilibru cu peisajul ce o inconjoara.

Locatia se intinde pe o suprafata de 4000m, intr-o oaza de liniste, in vecinatatea Rezervatiei Naturale din cadrul Parcului Natural Vanatori Neamt.

Vila Q ofera cazare in cele 11 camere spatioase, cu un design rafinat. Camerele sunt dispuse in 2 vile. Restaurantul are o capacitate de 40 de locuri si este localizat intr-un corp de cladire separat de spatiile de cazare pentru a nu perturba linistea oaspetilor.

Vila Q se adreseaza atat celor care doresc sa-si petreaca un weekend sau o vacanta deosebita, cat si firmelor care doresc sa organizeze team building-uri, training-uri, intalniri sau sedinte. Se pot organiza trasee turistice in Rezervatia Naturala Padurea de Argint, in Rezervatia Codrii de Arama din satul Filioara sau vizitarea Rezervatiei de zimbri Dragos Voda din Vanatori Neamt.

Atentia pentru detalii, disponibilitatea si entuziasmul personalului asigura o atmosfera destinsa si prietenoasa, care face din Vila Q, un loc in care sa revii cu placere.

Facilitati hotel
Acces pentru persoane cu dizabilitati
Bar
Curte interioara
Fax
Foisor
Gratar
Inchiriere biciclete
Internet
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Restaurant
Room service
Sala conferinta
Telefon
Terasa
Teren sport
TV in living

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Incalzire centrala
Internet
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate:
Personalul cunoaste limbi straine.
Politica de renuntare la rezervare: Orice anulare de rezervare se va face in scris la adresa de e-mail: rezervari@vilaq.ro sau office@vilaq.ro. Pentru anularile de rezervari facute in intervalul de 5zile-24 h inainte de ziua rezervarii propriu-zise se percepe 30% din pretul primei nopti de cazare, iar pentru anularile de rezervari facute in ziua rezervarii propriu-zise, se percepe 70% din pretul primei nopti de cazare.

Recomanda acest hotel:  


Vila Q

Vila Q
Vila Q
Vila Q
Vila Q
Vila Q
Vila Q
Vila Q

Date de contact
Vila Q 4* Agapia
Adresa: jud. Neamt, com. Agapia, sat Varatec, langa Padurea de Argint
Telefon: 0744484136/ 0758097476 /
Fax: 0372252389
Web: www.vilaq.ro

Persoana de contact: Andreea Bîrcă
Mobil: 0744484136
Email: office@vilaq.ro