Pensiune Maria Agapia 3* Agapia | Cazare la Pensiune Maria Agapia 3* Agapia

Pensiune Maria Agapia 3*, Agapia

Pensiune Maria Agapia 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiune Maria Agapia 3* / Numar camere: 8
Langa un parau linistit de munte, pe drumul ce duce spre Manastirea Agapia, inconjurata de codri mereu verzi, veti descoperi Pensiunea Maria, o pensiune turistica situata intr-o locatie de o frumusete rar intalnita, unde sufletul calatorului se afla mai aproape de cer si de Dumnezeu ca nicaieri in alta parte, datorita spiritualitatii seculare a manastirilor din Neamt.

Trecand prin curtea amenajata rustic, intrati intr-un hol racoros de unde va puteti instala in conditii deosebite de cazare, si puteti profita de oferta de agrement turistic. La cerere si in urma unei programari se pot organiza mese festive, aniversari si alte evenimente importante, pentru care Pensiunea Maria va pune la dispozitie o formatie talentata de lautari. Acestea sunt doar cateva motive sa alegeti ca destinatie de cazare in Agapia, pensiunea Maria, una din cele mai frumoase pensiuni din Neamt.

Daca sunteti in cautare de cazare la pensiuni Neamt, pensiuni Targu Neamt sau pensiuni Agapia, Pensiunea Maria este mereu alegerea potrivita pentru cazare in zona manastirilor din Neamt: Agapia, Varatec, Sihla, Sihastria, unele din cele mai frumoase manastiri din nordul Moldovei.

Facilitati hotel
Accepta animale de companie
Bar
Bucatarie utilata pentru turisti
Curte interioara
Fax
Frigider
Internet
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Program non-stop
Restaurant
Telefon
TV in living

Facilitati camera
Baie proprie
Balcon
Frigider
Incalzire centrala
Internet
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 12:00 AM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate: #cc#
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Nu exista imagini despre Pensiune Maria Agapia 3*.