Sofitel Thalassa Spa 5* Agadir | Cazare la Sofitel Thalassa Spa 5* Agadir

Sofitel Thalassa Spa 5*, Agadir

Sofitel Thalassa Spa 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sofitel Thalassa Spa 5*
Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Beneficiind de plajă privată, acest hotel oferă centru de talasoterapie cu tratamente, masaje şi băi termale. Amplasat într-o grădină, hotelul oferă 2 piscine şi mai multe activităţi şi poate organiza schi-jet sau excursii cu barca.

Accesul gratuit la WiFi este disponibil în fiecare cameră şi suită cu aer condiţionat. Toate camerele în stil modern ale Hotelului Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa au TV prin satelit, minibar şi terasă.

Hotelul oferă 3 restaurante cu preparate din bucătăria internațională, opțiuni culinare sănătoase și mese tematice. De asemenea, oaspeţii pot savura o gustare la snack bar sau se pot bucura de o băutură la unul dintre cele 2 baruri ale hotelului. Facilităţile disponibile includ şi baby-sitting la cerere.

Oaspeţii pot juca tenis pe teren, se pot antrena în centrul de fitness sau pot închiria biciclete. Alternativ, se pot răsfăţa în centrul de înfrumuseţare sau se pot bronza pe şezlong sau sub umbrelă în grădină sau pe plajă.

Recomanda acest hotel:  


 Sofitel Thalassa Spa

 Sofitel Thalassa Spa
 Sofitel Thalassa Spa
 Sofitel Thalassa Spa
 Sofitel Thalassa Spa
 Sofitel Thalassa Spa
 Sofitel Thalassa Spa