Riad Villa Blanche 4* Agadir | Cazare la Riad Villa Blanche 4* Agadir

Riad Villa Blanche 4*, Agadir

Riad Villa Blanche 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Riad Villa Blanche 4*
Acest hotel de tip boutique, situat la doar 400 de metri de plaja Agadir, oferă un spa cu o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj şi un hamam. În plus, oaspeţii pot înota în piscina în aer liber, se pot relaxa cu un masaj sau plimba prin centrul oraşului, aflat la 20 de minute de mers pe jos.

Spaţiile de cazare de la Le Riad Villa Blanche combină stilul marocan cu cel contemporan şi oferă un TV LCD. Toate camerele şi suitele au acces Wi-Fi, iar unele oferă un balcon sau o terasă privată.
Micul dejun este servit zilnic în confortul propriei camere sau în restaurantul Villa Blanche, care oferă preparate din bucătăria marocană şi franţuzească. Puteţi savura cocktail-uri în bar, iar barul spa vă oferă infuzii marocane.
Printre facilităţile oferite de Villa Blanche se numără o parcare privată gratuită, un serviciu de închirieri auto şi o bibliotecă. De asemenea, personalul de la recepţia deschisă non-stop poate organiza excursii turistice locale şi vă poate consilia cu privire la Golf du Soleil, aflat la 10 minute de mers cu maşina.

Recomanda acest hotel:  


 Riad Villa Blanche

 Riad Villa Blanche
 Riad Villa Blanche
 Riad Villa Blanche
 Riad Villa Blanche