Argana 4* Agadir | Cazare la Argana 4* Agadir

Argana 4*, Agadir

Argana 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Argana 4*
Hotelul Argana este situat în Agadir, la 300 de metri de plajă şi la 500 de metri de centrul oraşului. Acesta oferă o piscină în aer liber, 2 restaurante şi un centru spa.

Camerele Hotelului Argana au un balcon privat, cu vedere la grădină sau piscină. De asemenea, fiecare cameră include un TV prin satelit şi o baie proprie cu duş sau cadă. Toate camerele sunt deservite de lift.

În fiecare dimineaţă puteţi servi un mic dejun tip bufet, în restaurant sau în camera proprie. Unul dintre restaurantele hotelului, L'Arganier, serveşte mâncăruri din bucătăria internaţională, în timp ce în Restaurantul Marocain puteţi savura mâncăruri tradiţionale marocane.

Pe lângă acestea, hotelul oferă un centru de spa cu saună, hamam şi jacuzzi. Înainte de a petrece o seară de dans în clubul de noapte al hotelului, puteţi face o vizită la salonul de coafură sau la magazinul de cosmetice din incintă.

Situat la doar 25 de minute cu maşina de Aeroportul Agadir, hotelul este amplasat ideal pentru a explora principalele atracţii turistice ale oraşului. Este disponibilă o parcare publică.

Facilitati hotel
Centru SPA
Jacuzzi
Piscina
Restaurant
Sauna
TV

Recomanda acest hotel:  


 Argana

 Argana
 Argana
 Argana
 Argana
 Argana
 Argana
 Argana
 Argana
 Argana
 Argana
 Argana
 Argana

Date de contact
Argana 4* Agadir
Adresa: Boulevard Mohamed 5, 80000 Agadir, Maroc