Gangehi Island Resort 4* Addu Atoll | Cazare la Gangehi Island Resort 4* Addu Atoll

Gangehi Island Resort 4*, Addu Atoll

Gangehi Island Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Gangehi Island Resort 4*


Situat în nordul atolului Ari Atoll, Gangehi Island Resort oferă o şcoală de scufundări, un centru spa şi o frumoasă plajă cu nisip alb. Acesta pune la dispoziţie camere situate deasupra apei, pe plajă sau în grădini tropicale.

Oaspeţii sunt aşteptaţi de numeroase activităţi nautice. Se pot organiza excursii de snorkelling şi de pescuit, iar oaspeţii au la dispoziţie şi canoe. De asemenea, complexul oferă sesiuni de yoga în aer liber şi proiecţii de film nocturne.

Printre alte facilităţi se numără o sală de gimnastică bine utilată, un teren de volei pe plajă şi o bibliotecă cu cărţi şi DVD-uri.

Camerele au verande spaţioase şi aer condiţionat, ventilator de tavan, frigider şi cutie de valori. Băile au duş cu apă caldă şi rece.

Oaspeţii pot ajunge la Gangehi Island Resort după o călătorie de aproximativ 25 de minute cu hidroavionul de la Aeroportul Internaţional Male. Complexul se află la 15 minute de mers cu barca de Gangehi Kandu, un loc spectaculos pentru scufundări.

Restaurantul Veli serveşte bufete cu mâncăruri din bucătăria internaţională, inclusiv mâncăruri italiene, asiatice şi vegetariene. Barul are vedere panoramică la mare şi oferă cocktailuri şi muzică live în fiecare seară.

Oferta de sejur la Gangehi Island Resort 4*

Recomanda acest hotel:  


 Gangehi Island Resort

 Gangehi Island Resort
 Gangehi Island Resort
 Gangehi Island Resort