The Ritz Carlton 5* Abu Dhabi | Cazare la The Ritz Carlton 5* Abu Dhabi

The Ritz Carlton 5*, Abu Dhabi

The Ritz Carlton 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Ritz Carlton 5*
Situat în mijlocul unor grădini amenajate, cu propria plajă privată cu vedere la Grand Canal, Ritz-Carlton Abu Dhabi este inspirat de arhitectura renascentistă. Oferă o piscină în aer liber, o sală de fitness şi 10 restaurante.

Toate camerele se deschid spre grădini luxuriante şi au vedere directă la piscină, grădini sau Grand Canal. Fiecare cameră este prevăzută cu TV prin satelit, aparat Nespresso, minibar şi facilităţi de călcat. Vila include o terasă şi o cameră de zi spaţioasă cu o zonă de luat masa.

Oaspeţii se pot bucura de o experienţă culinară eclectică la Ritz-Carlton, cu 10 restaurante care asigură preparate din bucătării care variază de la cea a Orientului Mijlociu până la cea italiană sau a Africii de Sud. Aveţi la dispoziţie room service nonstop.

Centrul Espa oferă o baie de aburi, un hamam, un salon de coafură şi înfrumuseţare şi 15 camere de tratament cu masaje de relaxare. Clubul de sănătate este dotat cu diverse echipamente cardiovasculare şi aparate de forţă.

Insula Yas este la 20 de minute de mers cu maşina de Ritz-Carlton Abu Dhabi. Marea Moschee Sheikh Zayed se află la 5 minute de mers pe jos. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Recomanda acest hotel:  


 The Ritz Carlton

 The Ritz Carlton
 The Ritz Carlton
 The Ritz Carlton
 The Ritz Carlton