St. Regis Abu Dhabi 5* Abu Dhabi | Cazare la St. Regis Abu Dhabi 5* Abu Dhabi

St. Regis Abu Dhabi 5*, Abu Dhabi

St. Regis Abu Dhabi 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii St. Regis Abu Dhabi 5*
The St. Regis Abu Dhabi este un hotel de 5 stele situat în centrul orașului Abu Dhabi, pe promenada Corniche. În apropiere veţi găsi cartierele de afaceri cele mai importante, malluri, un teren de golf proiectat de către Gary Player, circuitul de Formula 1 şi muzeele Luvru și Ferrari.
Proprietatea are un decor care îmbină elemente clasice şi moderne, realizat cu podea mochetată, draperii somptuoase și mobilier din lemn. Fiecare unitate de cazare are vedere la mare, un iPod docking station şi o zonă mică de relaxare, cu un TV cu ecran plat. Baia include o cadă și un duș.
St. Regis are 6 restaurante şi baruri, care oferă o experiență culinară eclectică. Rhodes 44 serveşte mâncăruri internaționale, iar la Villa Toscana puteţi savura pizza şi paste italiene. St. Regis Bar oferă cocktailuri.
Oaspeţii pot beneficia de un antrenament energizant la sala de fitness complet utilată a hotelului St. Regis, care include echipamente cardiovasculare. Remėde Spa oferă tratamente şi masaje relaxante.
Moscheea Sheikh Zayed este situată la 15 minute de mers cu maşina de The St. Regis Abu Dhabi. Marina Mall și Abu Dhabi Mall se află la 2, respectiv 10 km. Hotelul oferă parcare şi acces gratuit la Wi-Fi în toate zonele.

Recomanda acest hotel:  


 St. Regis Abu Dhabi

 St. Regis Abu Dhabi
 St. Regis Abu Dhabi
 St. Regis Abu Dhabi
 St. Regis Abu Dhabi