PEARL ROTANA CAPITAL CENTRE 4* Abu Dhabi | Cazare la PEARL ROTANA CAPITAL CENTRE 4* Abu Dhabi

PEARL ROTANA CAPITAL CENTRE 4*, Abu Dhabi

PEARL ROTANA CAPITAL CENTRE 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii PEARL ROTANA CAPITAL CENTRE 4*
Situat în inima cartierului de afaceri din Abu Dhabi, Pearl Rotana Capital Centre este un hotel modern de lux. Centrul Național de Expoziții Abu Dhabi (ADNEC) este la doar câțiva pași de acest hotel de 4 stele. Oaspeții pot ajunge în scurt timp cu mașina în zona centrală a orașului.

Cele 315 camere și suite de la Pearl Rotana au fost amenajate astfel încât să ofere facilități potrivite atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru turiști și familii. Având 1 sau 2 dormitoare, unitățile de cazare de la Club Rotana oferă beneficii suplimentare, inclusiv acces gratuit la Executive Lounge.

Pearl Rotana are 5 localuri culinare deosebite. Oaspeții pot să savureze preparate italiene la Dino’s Bistro Italiano, să ia micul dejun la Saffron, să bea un ceai făcând conversație la Chai Lobby Lounge, să ia o gustare la barul de vin și tapas The Warehouse sau să savureze gustări și băuturi la Aquarius Pool Bar. Există și posibilitatea de lua masa în cameră.

Cele 7 săli pentru conferințe și evenimente, dotate cu tehnologie ultramodernă, întrunesc cerințele de afaceri și sociale. Oaspeții pot să facă mișcare, să înoate sau pur și simplu să se relaxeze la Bodylines Fitness & Wellness Club, care include o sală de sport bine dotată, o piscină pe acoperiș, precum și saună, baie de aburi și camere de masaj.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Piscina
Restaurant
Room Service
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 PEARL ROTANA CAPITAL CENTRE

 PEARL ROTANA CAPITAL CENTRE
 PEARL ROTANA CAPITAL CENTRE
 PEARL ROTANA CAPITAL CENTRE
 PEARL ROTANA CAPITAL CENTRE
 PEARL ROTANA CAPITAL CENTRE

Date de contact
PEARL ROTANA CAPITAL CENTRE 4* Abu Dhabi
Adresa: Al Khaleej Al Arabi Street, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Telefon: +971 2 307 5555