Jannah Burj Al Sarab 5* Abu Dhabi | Cazare la Jannah Burj Al Sarab 5* Abu Dhabi

Jannah Burj Al Sarab 5*, Abu Dhabi

Jannah Burj Al Sarab 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Jannah Burj Al Sarab 5*
Jannah Burj Al Sarab este situat în centrul orașului Abu Dhabi, la doar 5 minute de mers cu mașina de promenada Corniche. Oaspeții beneficiază de acces la conexiune de internet WiFi de viteză mare în tot hotelul.

Toate camerele și suitele sunt decorate elegant, în nuanțe relaxante, cu TV cu ecran plat, birou executive și ferestre din podea până în tavan. Băile spațioase cu marmură au cabină de duș cu efect de ploaie și/sau cadă, precum și articole de toaletă exclusiviste Jannah.

Printre facilități se numără o piscină în aer liber și o sală de gimnastică elegantă, ambele situate pe acoperișul care oferă vedere panoramică la Golful Persic și la oraș; 1 restaurant cu specific internațional unde se poate lua masa pe tot parcursul zilei; 1 lounge în hol unde se pot savura băuturi și gustări rapide; un lounge cu shisha unde oaspeții se pot relaxa, precum și room service disponibil nontop.

Clădirea Qasr Al Hosn se află la 2,8 km de Jannah Burj Al Sarab, iar plaja Saadiyat și insula Al Maryah, unde se află centrul comercial The Galleria sunt situate la 10 minute de mers cu mașina. La centrul comercial Abu Dhabi se poate ajunge cu mașina în 5 minute. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Abu Dhabi, situat la 29 km de Jannah Burj Al Sarab. În apropiere de hotel, la 21 km, se află și Marea Moschee Sheikh Zayed.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Parcare

Oferta de sejur la Jannah Burj Al Sarab 5*

Recomanda acest hotel:  


 Jannah Burj Al Sarab

 Jannah Burj Al Sarab
 Jannah Burj Al Sarab
 Jannah Burj Al Sarab

Date de contact
Jannah Burj Al Sarab 5* Abu Dhabi
Adresa: Mina Street Abu Dhabi, Abu Dhabi