JANNAH BURJ AL SARAB 4*+ Abu Dhabi | Cazare la JANNAH BURJ AL SARAB 4*+ Abu Dhabi

JANNAH BURJ AL SARAB 4*+, Abu Dhabi

JANNAH BURJ AL SARAB 4*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii JANNAH BURJ AL SARAB 4*+
Jannah Burj Al Sarab este un hotel luxos de 4 stele situat in Emiratele Arabe Unite, in vibranta statiune Abu Dhabi, aflandu-se la o distanta de 1,7 km de Abu Dhabi Mall, 6 km de plaja si la 36,4 km de Aeroportul International Abu Dhabi. Hotelul beneficiaza de o localizare excelenta, avand acces facil la mijloacele de transport, plajele magnifice, centrele comerciale si de business, fiind ideal pentru oamenii de afaceri sau pentru turistii care vor sa faca shopping.
Hotelul detine un numar de 318 de camere decorate modern, oferind turistilor urmatoarele facilitati: lobby lounge café, snack bar, piscina pe acoperis, sala de gimnastica, Jacuzzi (separat pentru femei si barbarti), servicii Spa, 3 sali de conferinte si o sala de consiliu - dotate cu echipament modern, servicii concierge, 4 nivele de parcare la subsol, valet parking, ATM, si internet WiFi de mare viteza disponibil in intregul hotel.
Facilitati camere: Camerele Deluxe sunt dotate cu un living spatios, o bucatarie complet mobilata si birou executiv. Suitele Penthouse sunt compuse din doua dormitoare si sunt dotate cu birou executiv separat, zona de living spatioasa și zona de luat masa separata cu 8 locuri. Dormitorul matrimonial cu are un balcon si o baie, în timp ce camera de oaspeti are o baie proprie si este mobilat fie cu paturi Spa.

Sport & Divertisment: Pentru relaxarea si destinderea turistilor hotelul pune la dipozitia acestora sala de gimnastica, Jacuzzi (separat pentru femei si barbarti) si servicii Spa.

Drinks & Food: Hotelul detine o cafenea localizata in zona lobby, fiind un loc ideal de intalinre unde turistii pot savura una dintre cele mai bune cafele din oras. De asemenea, hotelul are si un snack bar unde se pot savura sortimente variate de gustari, ceaiuri si sucuri naturale.

Site Web http://www.burjalsarab.ae/

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 JANNAH BURJ AL SARAB

 JANNAH BURJ AL SARAB
 JANNAH BURJ AL SARAB
 JANNAH BURJ AL SARAB
 JANNAH BURJ AL SARAB
 JANNAH BURJ AL SARAB