Sanda 2* 2 Mai | Cazare la Sanda 2* 2 Mai

Sanda 2*, 2 Mai

Sanda 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sanda 2*
Hotelul Sanda este situat in nord-vestul statiunii, la 500 m de plaja.
Camere dispun de: bai renovate cu dus (cadita), balcon mare cu sezlong, tv, minibar, pardoseala din mozaic cu mocheta, scaune si masuta; camere duble (vedere spre nord): baie cu dus renovata (cadita), balcon mic, minibar, tv, scaune si masuta, pardoseala din mozaic cu mocheta, geam termopan.
Hotelul dispune de 124 camere duble, bar (24 locuri), terasa (52 locuri si loc de joaca pentru copii), parcare gratuita, centrala termica proprie.Suplimentare incluse in tarif: pastrarea obiectelor de valoare, expedierea corespondentei, informaii turistice, trezirea turistilor, primirea si transmiterea de mesaje. Contra cost: inchiriere fier de calcat, jocuri, cearceaf de plaja.
Masa se acorda pe baza de bonuri valorice, emise de la receptia hotelului , de restaurantul cu autoservire LARISA, categoria 2 stele , de alte puncte de lucru apartinand SC VENUS STIL SRL, precum si de alte unitati de alimentatie publica din statiune. Bonurile valorice pot fi folosite si la barul – terasa de la Hotel SANDA. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: mic dejun = 20.00 lei / zi / persoana, pranz = 20.00 lei / zi / persoana, cina = 20.00 lei / zi / persoana.

Facilitati hotel
Minibar
Parcare
Restaurant
TV

Alte informatii despre hotel

Recomanda acest hotel:  


 Sanda

 Sanda
 Sanda
 Sanda
 Sanda
 Sanda
 Sanda