Pensiune Hellios Inn 3* 2 Mai | Cazare la Pensiune Hellios Inn 3* 2 Mai

Pensiune Hellios Inn 3*, 2 Mai

Pensiune Hellios Inn 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Rating hotel
2.2
Total
Bazat pe 1 comentarii
Rating general
Personal:
2.0
Servicii:
1.0
Curatenie:
1.0
Confort:
1.0
Pret:
1.0
Imprejurimi:
7.0
Notele sunt adaugate de catre turistii care au vizitat acest hotel, membri ai site-ului Infoturism.ro
Adauga comentariul tau

Informatii Pensiune Hellios Inn 3* / Numar camere: 50
Indiferent ca este vorba despre o vacanta in familie, o scurta evadare din cotidian, intalnire de afaceri ( training ), experienta ta la Hellios Inn va fi cu siguranta una ce te va intoarce inapoi si timpul inapoi. Combinatie de stil oriental cu diverse stiluri autohtone, predominand cel dobrogean, Hellios Inn ne indica astfel ca ne situam undeva la portile Orientului, pe malurile Pontului Euxin.
Bogatia si varietatea plantelor ornamentale si a florilor, imprima interiorului hanului o nota unica, desavarsind astfel aspectul paradisiac al acestul colt de rai.
Hanul Hellios se dezvaluie vizitatorilor ca un han inedit, realizat in concordanta cu exigentele europene in domeniul turismului, insumand 50 de camere, ce se regasesc in trei corpuri de cladire, bucatarie cu specific balcanic, curte interioara cu terasa si piscina imbietoare, toate aflate intr-o armonie perfecta.
Cele 50 de camere pe care vi le punem la dispozitie, sunt prevazute cu 2 si 3 paturi, grup sanitar propriu, fiecare camera are cite un televizor conectat la cablu. Ca noutate, Hellios are propria sursa de apa rece si calda prin panourile solare. Tot ca titlu de noutate, prin constructia sa si prin folosirea lemnului si a pietrei, o sa observati ca in camere racoarea domneste nefiind necesara folosirea aerului conditionat. Aceasi racoare o veti putea gasi si in restaurant unde mancarea balcanica si dobrogeana este la ea acasa. Legumele , zarzavatul, fructele si multe produse animaliere sint provenite din mica noastra ferma. Totul este curat, de bun gust si mult gust. Pestele prins de voi il veti putea gati personal si nu mai vorbim de micii, cotletele ce pot sfarai pe gratarele incinse. Si ca un corolar a tot ceea ce exista avem un vinisor dupa gust, alb si rosu.
Magia acestui loc unic da satisfactie unor stari emotionale unice ce se sublimeaza, organizand o lume feerica. Vino in locul regasirii tale, in aceasta oaza de liniste, intrerupta poate doar de trilurile pasarilor, ce inconjoara maretul Hellios, taram de meditatie si cunoastere de sine in care te vei pierde in bratele relaxarii !

Facilitati hotel
Accepta animale de companie
Acces pentru persoane cu dizabilitati
Bar
Crama
Curte interioara
Foisor
Frigider
Gratar
Inchiriere biciclete
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala conferinta
Telefon
Terasa

Facilitati camera
Baie proprie
Frigider
Internet

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 12:00 PM

Carti de credit acceptate: #cc#
Personalul cunoaste limbi straine.
Politica de renuntare la rezervare: In caz de renuntare la rezervare inainte cu 5 zile, se va percepe un comision de 50% din contravaloarea rezervarii.

Recomanda acest hotel:  


Pensiune Hellios Inn

Pensiune Hellios Inn
Pensiune Hellios Inn
Pensiune Hellios Inn
Pensiune Hellios Inn
Pensiune Hellios Inn
Pensiune Hellios Inn
Pensiune Hellios Inn
Pensiune Hellios Inn
Pensiune Hellios Inn
Pensiune Hellios Inn
Pensiune Hellios Inn
Pensiune Hellios Inn