Vila Claudia 3* Campulung Moldovenesc | Cazare la Vila Claudia 3* Campulung Moldovenesc

Vila Claudia 3*, Campulung Moldovenesc

Vila Claudia 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Claudia 3*
Vila Claudia , situata la 7 km de Campulung Moldovenesc in mirifica zona a Bucovinei va ofera cazare in 7 camere matrimoniale cu bai proprii, spatioase si placut amenajate, un living-room cu semineu si acces la bucatarie complet utilata, internet si incalzire centrala proprie. Vila dispune de gratar, foisor, terasa, locuri de joaca pt copii.
Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, internet wireless, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie, terasa, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu.

Obiective turistice in zona: manastirile din Bucovina romaneasca sau rezervatia naturala :Codrul secular de la Slatioara, atelierele de ceramica neagra Marginea, Salina Cacica, masivul Rarau – Giumalau.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Vila Claudia

 Vila Claudia
 Vila Claudia
 Vila Claudia

Date de contact
Vila Claudia 3* Campulung Moldovenesc
Telefon: 021.231.67.21
Fax: 021.231.67.21
Infoturism:
© 2001 - 2018 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Utilizand acest site inseamna ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare si Termenii si conditiile de utilizare si Politica de confidentialitate