Hideaway Of Nungwi Resort & Spa 5* Zanzibar | Cazare la Hideaway Of Nungwi Resort & Spa 5* Zanzibar

Hideaway Of Nungwi Resort & Spa 5*, Zanzibar

Hideaway Of Nungwi Resort & Spa 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hideaway Of Nungwi Resort & Spa 5*
Localizare : Situat de-a lungul coastei de nord vest din Zanzibar cu plaja cu nisip alb spectaculoasă a Nungwi,
Facilitati hotel : ofera snorkelling în marea de cristal , plaje spectaculoase, cazare spațioasă și elegantă , Piscină , Spa copii
Facilitati camere : 100 de unitati de cazare luxoase pe malul oceanului, decorate cu mobilier modern, elegant, care evoca patrimoniul insulei arabă și din Africa și Colonial. Suită Junior de lux: elegantă și spațioasă, cu o terasă privată sau balcon vedere la ocean, de zi cu zi odihnit mini-bar, TV cu ecran plat și acces la internet. Aceste camere au de asemenea o spațioasă baie privată oferă un dressing practice și inovatoare. Suită Junior superioară de lux: Amplasat într-o zonă privată exclusivă, adiacent la centrul spa, cu acces direct la o plajă privată rezervate. Din balconul dvs. privat terasa /, vă veți bucura de vederi spectaculoase de la răsărit la apus de soare african. Aceste camere au de asemenea o spațioasă baie privată.
Jacuzzi Suite de lux: Simțiți-vă ca acasă în Suite expansiv jacuzzi de lux, oferind de doua bai, vederi largi la ocean de la terasa dvs. privată și grădină, o cameră de zi de lux și un jacuzzi privat în aer liber. Veți avea, de asemenea, o plajă privată rezervată exclusiv pentru tine.
Prestige Beach Villa: Decorul este liniștitor, elegant si primitor , piscina proprie privată și terasă la soare, majordom personal, 2 băi, piscină infinită , plajă privată rezervată, balcon acoperit și solar și cameră de zi spațioasă. Acest Villa Beach poate găzdui până la 4 persoane.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Hideaway Of Nungwi Resort & Spa

 Hideaway Of Nungwi Resort & Spa
 Hideaway Of Nungwi Resort & Spa
 Hideaway Of Nungwi Resort & Spa
 Hideaway Of Nungwi Resort & Spa

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie