Alba Club Ras Shungi 3* Zanzibar | Cazare la Alba Club Ras Shungi 3* Zanzibar

Alba Club Ras Shungi 3*, Zanzibar

Alba Club Ras Shungi 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Alba Club Ras Shungi 3*
Localizare: satul turistic Alba Club Ras Shungi este situat pe partea sud-estica a insulei, avand o viziune panoramica spectaculoasa asupra Oceanului Indian si beneficiind de plaje cu nisip alb. Complexul se gaseste la 64 km distanta de orasul Stonetown si la 60 km de aeroportul international.

Structura: Alba Club Ras Shungi este un sat turistic de 3* Superior ce dispune de 29 camere confortabile, din care 8 triple, distribuite in incinta sub forma unor bungalow-uri construite in stilul tipic local, inconjurate de gradini exotice.

Fiecare unitate de cazare este dotata cu terasa, aer conditionat, ventilatoare. La dispozitia oaspetilor: restaurant cu bufet cu vedere la ocean, bar central, boutique si snack-bar.

Sport si divertisment: Echipa de animatie a Clubului Alba propune, respectand intimitatea si asigurand relaxarea, un program de divertisment diurn, constand in activitati sportive, jocuri si turnee, si unul de seara cu spectacole folcloristice. La dispozitia oaspetilor se afla o piscina, servici de masaj si Internet (contra cost). Pentru practicarea snorkeling-ului, oceanul este accesibil direct de pe plaja prin cateva pontoane.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Uscator Par

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Alba Club Ras Shungi

 Alba Club Ras Shungi
 Alba Club Ras Shungi
 Alba Club Ras Shungi

Date de contact
Alba Club Ras Shungi 3* Zanzibar
Adresa: Zanzibar, Ras Shungi
Telefon: 0264275100
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie