Wilanow Warszawa By Desilva 3* Varsovia | Cazare la Wilanow Warszawa By Desilva 3* Varsovia

Wilanow Warszawa By Desilva 3*, Varsovia

Wilanow Warszawa By Desilva 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Wilanow Warszawa By Desilva 3*
Hotelul Wilanów Warszawa by DeSilva este situat în cartierul liniştit Wilanów din Varşovia, la 9 km de centrul oraşului. Oferă camere elegante, cu o zonă de relaxare şi TV. Există acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită.

Toate camerele hotelului Wilanów by DeSilva au o baie cu articole de toaletă. Sunt amenajate cu mobilier din lemn, inclusiv cu birou şi scaune.

Recepţia este deschisă nonstop şi vă poate ajuta cu depozitarea bagajelor, păstrarea obiectelor de valoare în cutia de valori sau cu servicii de curăţătorie chimică. Oaspeţii pot cumpăra băuturi calde şi reci de lângă recepţie.

Micul dejun este oferit în fiecare dimineaţă în sala de mic dejun. Pentru celelalte mese, oaspeţii pot profita de restaurantul hotelului, care serveşte preparate poloneze şi internaţionale. Acesta este situat la 150 de metri de clădirea hotelului.

Hotelul Wilanów Warszawa este situat la 1,5 km de palatul în stil baroc Wilanów şi de Muzeul Posterelor. Puteţi găsi staţii de transport public la cel mult 200 de metri de hotel şi există conexiune directă cu staţia de metrou Wilanowska.

Parcul frumos Łazienki se află la aproximativ 5 km, iar centrul comercial Sadyba Best Mall este la aproximativ 2 km. Stadionul Naţional este la mai puţin de 10 km.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Seif
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Wilanow Warszawa By Desilva

 Wilanow Warszawa By Desilva
 Wilanow Warszawa By Desilva
 Wilanow Warszawa By Desilva
 Wilanow Warszawa By Desilva
 Wilanow Warszawa By Desilva
 Wilanow Warszawa By Desilva

Date de contact
Wilanow Warszawa By Desilva 3* Varsovia
Adresa: Jakuba Kubickiego 3, Wilanów, 02-954 Varșovia, Polonia
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie