Sunshine City Prince Hotel 4* Tokyo | Cazare la Sunshine City Prince Hotel 4* Tokyo

Sunshine City Prince Hotel 4*, Tokyo

Sunshine City Prince Hotel 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sunshine City Prince Hotel 4*
Elegantul Hotel Sunshine City Prince pune la dispoziţie 4 restaurante, un centru spa și un magazin cu produse de bază, deschis nonstop. Hotelul este situat în complexul Sunshine City, la numai 800 m de gara JR Ikebukuro. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Camerele Hotelului Sunshine City Prince oferă TV prin cablu, birou și ceainic electric. Toate au baie proprie cu cadă, articole de toaletă și halate yukata.

Din gara Ikebukuro, aflată în apropriere, pleacă trenuri directe către gările Ueno, Shinjuku si Shibuya. Stația de metrou Higashi-Ikebukuro este situată la 500 m, oferind legături directe către zonele Ginza și Tsukiji.

La centrul Hana Relaxation oaspeţii au la dispoziţie masaje thailandeze și tratamente corporale. Proprietatea oferă şi stații de internet ce funcționează cu monede.

Restaurantul Bayern serveşte mese tip bufet. De asemenea, la restaurantul Musashino puteţi savura o varietate de preparate japoneze, iar la restaurantul chinezesc Kokiden, mâncăruri specifice regiunii Guangdong.

Sectorul special Toshima este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cumpărături, gastronomie locală și gastronomie.

Sunshine City Prince Hotel a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 24 ian 2011

Recomanda acest hotel:  


 Sunshine City Prince Hotel

 Sunshine City Prince Hotel
 Sunshine City Prince Hotel
 Sunshine City Prince Hotel