Cadena Princes 4* 4* Punta Cana | Cazare la Cadena Princes 4* 4* Punta Cana

Cadena Princes 4* 4*, Punta Cana

Cadena Princes 4* 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Cadena Princes 4* 4*
Localizare: Este situat direct pe plaja chiar langa hotelul Caribe Club Princess, inconjurat de arbori tropicali, in special palmieri si cocotieri.
Camere: acest resort este situat intr-una dintre cele mai frumoase zone din Playa Bavaro si este alcatuit din 310 camere cu 2 paturi duble sau un pat matrimonial, aer conditionat, ventilator de tavan, telefon, TV satelit, mini bar (apa, racoritoare, incluse si inlocuite zilnic), baie complet utilata cu cada si dus, uscator de par, seif (contra cost), balcon.
Regimul All Inclusive: mesele principale, gustarile si bauturile nationale 24/24 in oricare dintre restaurantele sau barurile din resort in functie de programul de functionare, programe de divertisment diurn si nocturn, discoteca (bauturile nationale sunt incluse pana la miezul noptii), Cazino Princess Tower (localizat la Bavaro Princess, transport asigurat), sauna, Jacuzzi, sala de gimnastica, sporturi acvatice nemotorizate, terenuri de tenis (Iin timpul zilei), loc de joaca pentru copii, club pentru adolescenti (13-17 ani), utilizarea tuturor facilitatilor si serviciilor din hotelul Caribe Club Princess (exceptie restaurantele A la Carte).
Facilitati: in hotelul Tropical Princess si in tot complexul se desfasoara o gama variata de activitati de divertisment pe timpul zilei si noptii. Hotelul cuprinde un bufet principal, 2 restaurante A la carte (specific Brazilian, Dominican), un snack bar, 4 baruri, 2 piscine enorme, activitati acvatice, terenuri de tenis. Hotelul dispune si de alte servicii neincluse in regimul All Inclusive: spalatorie, magazine si mini market, serviciu medical 24/24, spa, reflexologie, coafor, room service, facilitati pentru conventii si evenimente, sporturi acvatice motorizate, centru de internet, golf, pachete pentru nunti.
Luna de miere: Camera cu pat matrimonial, cos de fructe, o sticla de rom, check-out tarziu, invitatie la cocktail pentru luna de miere si fotografii. Prezentarea certificatului de casatorie este obligatorie la receptia hotelului.
!!! Hotelurile Tropical Princess 4* si Caribe Club 4* fac parte din Complexul Cadena Princess 4*, prin urmare turistii pot fi cazati in oricare dintre cele 2 hoteluri.

Recomanda acest hotel:  


 Cadena Princes 4*

 Cadena Princes 4*
 Cadena Princes 4*
 Cadena Princes 4*
 Cadena Princes 4*