Hasdrubal Port El Kantaoui 4* Port El Kantaoui | Cazare la Hasdrubal Port El Kantaoui 4* Port El Kantaoui

Hasdrubal Port El Kantaoui 4*, Port El Kantaoui

Hasdrubal Port El Kantaoui 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hasdrubal Port El Kantaoui 4*
Localizare: Ideal localizat hotelul Hasdrubal Port El Kantaoui se afla la granita verdelui gradinii cu auriul nisipos la plajei, iar in panorama azuriul marii se combina cu albul spumos al valurilor si al ambarcatiunilor din portul de agrement. Centrul pitorescului oras Sousse se afla la doar 8 km iar aeroportul Hammamet la aproximativ 32 de km.

Facilitati hotel: Complexul este ideal pentru petrecerea unei vacante reusite impreuna cu familia si va pune la dispozitie: o piscina exterioara de dimensiune semi-olimpica, 1 piscina pentru copii, 1 piscina interioara incalzita, 1 teren de golf, 3 terenuri de tenis, restaurante si baruri, un impresionant centru spa dotat cu 1 piscina exterioara cat si 1 interioara cu apa de mare, sali de masaje si diverse terapii, sauna, hammam, sala de fitness, salon de frumusete, 2 sali de conferinta complet echipate.

Facilitati camere: Cele 230 de camere ale resortului sunt spatioase si sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit cu ecran plat, telefon, acces internet, seif, mini bar, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par. Camerele se deschid in frumoase privelisti catre mare sau gradina.

Recomanda acest hotel:  


 Hasdrubal Port El Kantaoui

 Hasdrubal Port El Kantaoui
 Hasdrubal Port El Kantaoui
 Hasdrubal Port El Kantaoui