Pavillon Bastille 3* Paris | Cazare la Pavillon Bastille 3* Paris

Pavillon Bastille 3*, Paris

Pavillon Bastille 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pavillon Bastille 3*
Această casă de oraş din secolul al XIX-lea, recent renovată, este situată vizavi de Opera Bastille, la doar 5 minute de mers pe jos de gara şi staţia de metrou Gare de Lyon. Toate camerele sunt dotate cu acces gratuit la internet WiFi şi TV prin cablu.

Camerele cu aer condiționat sunt amenajate elegant în culori neutre. Toate camerele de la Le Pavillon Bastille au minibar și un set de bun venit cu ceai din ierburi și cafea. Băile private sunt dotate cu uscător de păr.

Micul dejun continental sau tip bufet este servit zilnic şi poate fi savurat în curtea amenajată a proprietăţii. Personalul disponibil nonstop poate oferi informații cu privire la opțiunile de luat masa și obiectivele turistice din zonă, iar proprietatea are o sală de ședințe, disponibilă cu rezervare prealabilă.

Place des Vosges, cu galeriile sale independente de artă şi buticurile moderne din cartierul Marais se află la 15 minute de mers pe jos. Staţia de metrou Bastille este la 150 de metri de hotel şi asigură conexiuni directe spre obiectivele turistice din Paris, inclusiv Muzeul Luvru şi Galeriile Lafayette.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pavillon Bastille

 Pavillon Bastille
 Pavillon Bastille
 Pavillon Bastille

Date de contact
Pavillon Bastille 3* Paris
Adresa: 65, rue de Lyon, Arondismentul 12, 75012 Paris, Franţa