RESORT BLAXY PREMIUM 5* Olimp | Cazare la RESORT BLAXY PREMIUM 5* Olimp

RESORT BLAXY PREMIUM 5*, Olimp

RESORT BLAXY PREMIUM 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii RESORT BLAXY PREMIUM 5*
Detalii resort

Amplasat la 1 kilometru de Olimp, pe o suprafata de 72.000 de metri patrati, complexul cuprinde 3 cladiri cu 540 de apartamente de tip condo, piscine exterioare, amenajari peisagistice, baruri, parcare si plaja privata, cluburi de distractie si animatie pentru copii si adulți. Proiectul prevede si un Business Center pentru teambuilding si conferinte dar si un Centru de Sanatate si SPA pentru tratamente si relaxare.


Servicii si facilitati incluse in tarif

Parcare privata, internet WI-FI in spatiile publice si in camera, accesul la piscinele exterioare ale Resort-ului, accesul la plaja privata a acestuia, accesul copiilor la locul de joaca, acces la amfiteatrul de vara pentru serile de spectacole, program artistic si animatori, petreceri tematice, karaoke.
Contra cost: Blaxy A’la Carte Restaurant, Blaxy Games Room (biliard, darts, Jocuri Online, PSP, WII, Foosball, Air Hockey, workshop-uri pentru adulți și pentri copii), centru de fotografiere, servicii telefonice nationale/ internationale, complex de magazine (alimente/jucarii/cosmetice), baza nautică, servicii de babby-sitting pentru copii, băuturi alcoolice.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 RESORT BLAXY PREMIUM

 RESORT BLAXY PREMIUM
 RESORT BLAXY PREMIUM
 RESORT BLAXY PREMIUM

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie