Ayada Maldives 5* Male | Cazare la Ayada Maldives 5* Male

Ayada Maldives 5*, Male

Ayada Maldives 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ayada Maldives 5*
Ayada Maldive este un brand nou inspira veneraţie-destinaţie care cuprinde o opulenta vila de 112 staţiune situată pe cei 150.000 de metri patrati Paradise Island din Maguhdhuvaa în asomare Gaafu Dhaalu Atoll urmează să se deschidă 01 octombrie 2011.

Din momentul în care ajunge în staţiunea Nisipurile de delicat, o pulbere albă veţi fi cufundat într-o fantezie de lux, calitate si stil unic numai la Ayada Maldive. Delectaţi-vă în servicii impecabile şi facilităţi superbe din cele şapte indulgent restaurante, baruri şi cafenele, oferind preparate din bucătăria de clasă mondială pentru a tantalise papilele gustative, extinsa 3500 mp AySpa Spa & Health Club de ESPA vă va duce la un nivel de relaxare fericita. Ayada mai include un club pentru copii, centru de scuba diving şi o serie de sporturi nautice.

Ayada Maldive este o statiune cu frumuseţea naturală în centrul său în cazul în care puteţi descoperi cu adevărat excepţionale. Din experiente unice de snorkeling şi scufundări într-una dintre locaţiile cele mai neatinse din lume pur şi simplu de relaxare şi savurează punctele de vedere ale Oceanului Indian azuriu la piscina dvs. privată şi terasă.

Fii pregatit sa uita de toate grijile voastre şi răsfăţaţi-vă cu toate că Maldive Ayada are de oferit, deoarece Ayada Maldive este aici pentru a transforma vacanta dumneavoastra intr-o experienta de neuitat, prin participarea la dorinţele dumneavoastră personale şi nevoile. Răsfăţaţi-vă într-o călătorie care vă va arăta o lume cu adevarat inspirat că nu veţi uita atât de uşor.

Ayada Maldive este dezvoltat de Aydeniz Group, care a fost recunoscut de către World Travel Awards ca Europa companie lider Dezvoltarea Turismului şi Asia de conducere activă Company Dezvoltare a Turismului.

Recomanda acest hotel:  


 Ayada Maldives

 Ayada Maldives
 Ayada Maldives
 Ayada Maldives

Date de contact
Ayada Maldives 5* Male
Adresa: Maldive