Fihalhohi Island Resort 3*+ Kaafu | Cazare la Fihalhohi Island Resort 3*+ Kaafu

Fihalhohi Island Resort 3*+, Kaafu

Fihalhohi Island Resort 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Fihalhohi Island Resort 3*+
Fihalhohi Island Resort are un simt foarte natural, cu superbe plaje de nisip alb, împrejurimile tropicale luxuriante şi clădiri construite în stil rustic Maldivelor folosind lemn şi paie de nucă de cocos.

Fihalhohi Island Resort Locul de amplasare

LOCATIE: O statiune atractiva, oferind un standard bun de cazare si un recif casa excelent, bun pentru sporturi nautice şi scufundări alte. 28 km de aeroport. Lungime aproximativ 450 m, lăţimea 270 m. Distanta de la casa de recif aproximativ 20 m, distanta de la recif exterior 30 m. Transferurile cu barca de viteză de la aeroport la insula sau vice-versa ia aprox. 1 1 / 2 h.

Servicii de hotel Serviciu în cameră Spălătorie Servicii de afaceri de telefon / fax sau radio, de comunicaţii de agrement Facilitie Biliard badminton Caiac navigatie Teren de fotbal de pescuit Snorkelling Surf Tenis de masa Volei instanţa de sporturi acvatice Windsurfing Fihalhohi Island Resort / Localuri & Restaurant Divertisment Fihalhohi Island Resort oferă opţiunea de mese următoarele: acoperis stuf Plajă restaurant Snack Bar.

Recomanda acest hotel:  


 Fihalhohi Island Resort

 Fihalhohi Island Resort
 Fihalhohi Island Resort
 Fihalhohi Island Resort

Date de contact
Fihalhohi Island Resort 3*+ Kaafu
Adresa: Maldive - Kaafu